Realisation by Oomens ICT
http://www.oomens-ict.nl

GRIP op je administratie

Als ondernemer neem ik deel aan de GRIP werkplaats van Duran & Snel Organisers om mijn eigen administratie op orde te houden.

 

Dit vindt plaats op iedere 2e dinsdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur op hun kantoor te Haren.


De administratie is een noodzakelijke bijzaak

Je bent zelfstandig ondernemer omdat je met passie je vak wilt uitoefenen. Of dat nou als coach, trainer of zakelijke professional is, het uitoefenen van je beroep is de kern van je zaak. Maar daar horen wel een aantal bijzaken bij, zoals de financiƫle administratie, post, email, leeswerk, etc. Kortweg: administratie.


Doordat je je concentreert op je kernactiviteit(en) blijft de administratie liggen. De stapels papier stapelen zich op. Je hebt geen tijd om orde op zaken te stellen. En je vindt nooit een moment rust om dingen op te bergen. Hierdoor kun je stukken niet terug vinden net wanneer je ze nodig hebt. Ondertussen werk je 's avonds en in het weekend langer door om overzicht te krijgen. Het lukt je niet om facturen naar je klanten te sturen, waardoor je omzet derft. Of het lukt wel, met kunst en vliegwerk, maar veel te laat en je vergeet dingen te declareren. Kortom, je administratie is een chaos en je ervaart het als een last.


GRIP op je administratie staat voor:

Georganiseerd: je hebt overzicht.

Routinematig: zo ontstaan er nooit meer achterstanden om weg te werken.

Inzichtelijk: de juiste informatie op het juiste moment.

Plezierig: je hebt er lol in gekregen!


Meer informatie?

Kijk voor meer informatie of voor aanmelding op: https://www.duransnelorganisers.nl/grip-werkplaats/