Rust en ruimte in Groningen

Realisation by Oomens ICT
http://www.oomens-ict.nl

Saskia geeft je de ruimte


We kennen allemaal momenten in het leven waarop het niet stroomt.

Dit kan allerlei oorzaken hebben. Het kan zijn dat je een ernstige levensgebeurtenis hebt meegemaakt: het verlies van een dierbare, een ongeluk, een ziekte. Of je moet je aanpassen aan een nieuwe leefsituatie. Het kan zijn dat je op een ochtend wakker bent geworden en je je opeens afvraagt: is dit het nou? Of je hebt het druk, maar waarmee eigenlijk? Je voelt dat er een verandering komende is, maar je hebt geen idee wat je wilt. Het kan ook zijn dat je last hebt van boosheid of verdriet over gebeurtenissen uit je verleden. Deze gebeurtenissen blokkeren je en je wilt eroverheen stappen, maar dat lukt maar niet.


Wat de reden ook is, je hebt even rust en ruimte nodig.

Je voelt de behoefte om op adem te komen. Je hebt behoefte om wat er (nog niet) is gebeurd op een rij te zetten, op je in te laten werken en om te ontladen. Daar bestaat een prachtige uitdrukking voor: ‘op verhaal komen’. Even tot rust komen en op kracht komen om weer verder te kunnen.


Bij mij kun je weer op verhaal komen.

Ik geef je alle ruimte. Je hoeft hier even helemaal niets. Maar je mag ook van alles. Ruimte ontstaat alleen al door de plek van waaruit ik werk: een voormalige boerderij in het weidse Groningse landschap. Maar zeker ook door mijn diensten. Kijk bij mijn aanbod wat er allemaal mogelijk is, meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van interessante arrangementen of bel of mail me je jouw verhaal. Ik kijk er naar uit.