Realisation by Oomens ICT
http://www.oomens-ict.nl

Mijn naam is Saskia in 't Veld

Mijn talent is het geven van rust en ruimte.

 

Met mijn Bed & Breakfast Woldstee (www.woldstee.nl) bied ik mijn gasten letterlijk rust en ruimte door de landelijke ligging van de B&B in het mooie Groningse landschap.

 

Daarnaast begeleid ik naar en adviseer ik over rust en ruimte. Rust in je hoofd, in je hart, in je agenda, in huis, op werk. Ruimte voor jezelf, geven, nemen, winnen, nemen.


Social Media

Bekijk mijn profiel op LinkedIn: nl.linkedin.com/in/saskiaintveld.

 

Volg mij op Facebook: https://www.facebook.com/Saskia-in-t-Veld-Organisatie-Advies-35021759881/


Klanten over Saskia

"Een “tankstation” – energie voor de geest – energie voor het lichaam"

"Ik heb genoten van de sfeer, de ruimte en de rust."

"Bedankt voor de rust die je uitstraalt" 

"Het voelde meteen goed"

 

 


Het nieuwe ondernemen

‘We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk.’

Jan Rotmans – Hoogleraar Transitiekunde

 

Ondernemerschap hoort bij deze tijd. Zelfs aan werknemers worden ondernemende vaardigheden gevraagd. En er zijn nu niet voor niets veel ondernemers en zzp’ers. Het hoort bij de veranderende organisatie van de bestaande structuren. Wie er bewust mee bezig is, weet dat een nieuw ondernemerschap nodig is. Niet meer alleen winst ten koste van, maar waarde-creatie op alle vlakken. In mijn praktijk geef ik daar vorm aan door zo bewust, duurzaam en sociaal mogelijk te ondernemen.


Opleidingen

HEAO Management, Economie & Recht

NLP Practitioner

Professional Organizer

Opleiding tot trainer


Ervaring

Sinds 1996 ben ik werkzaam als zelfstandige dienstverlener. Ik ben in Utrecht begonnen met een secretariaatsbureau dat ondersteunende diensten verleende, zoals telefoon- en secretariaatsservice. Dit bedrijf heb ik eind 2001 overgedragen toen ik naar Groningen verhuisde.

 

Vanuit Groningen ben ik in het Noorden van het land werkzaam geweest als professional organizer op de zakelijke markt: ik trainde groepen en coachte werknemers en ondernemers op het gebied van werk(plek)organisatie, administratie, archiveren, timemanagement, etc.

 

In 2008 ben ik B&B Woldstee gestart. En dat is vanaf het begin zo succesvol dat ik sinds 2010 het organisatie- en advieswerk daarnaast ben gaan doen, parttime.