Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boek Bespreking: Get your shit together

13 oktober|9:30 am - 12:00 pm

€5
Saskia in 't Veld | Boek Bespreking: Get your shit together

De Boekenclub voor Ondernemers in Groningen wordt georganiseerd voor bewuste ondernemers in het Noorden van het land, die bij elkaar willen komen om een boek te bespreken voor hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. We bespreken interessante management/ondernemersboeken. Er is een gespreksleider aanwezig die ervoor zorgt dat er interessante vragen en/of opdrachten zijn om te bespreken. Deze maand staat het boek: Get your shit together’ van Michel Vos (2022) op de agenda en het gesprek zal geleidt worden door Heleen Blazer.

Michel Vos, bekend van de Eindbazen podcast, ontwikkelde dè lifecrafting methode voor succes en persoonlijke groei en deelt die in dit boek nuchter en met veel humor. Hij verzamelde de beste technieken en lifehacks voor succes in leven en werk. Het doel: mensen helpen hun shit voor elkaar te krijgen. Hij put uit zijn ervaring als ondernemer en de mixed martial arts en liet zich
inspireren door o.a. de special forces.

Het meest inspirerende zakelijke boek volgens Heleen Blazer, professional organizer van Organized For Life, schrijver van programma’s en boeken voor samengestelde gezinnen (www.gezinfluencer.nl) en is al 25 jaar ondernemer. Zij volgt de podcast Eindbazen al jaren en zal het gesprek leiden.

Organisatie: Saskia in ’t Veld, 06-26198674
Locatie: Wolddijk 103a, Groningen
Tijd: 9.30-12.00 uur
Bijdrage: € 5,00 per persoon voor koffie/thee
Goed om te weten: de boeken dien je zelf aan te schaffen.

Gegevens

Datum:
13 oktober
Tijd:
9:30 am - 12:00 pm
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie