Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemers Ontbijt – Zonnezomerwende

19 juni|9:00 am - 11:00 am

€35
Ontwikkel Ontbijt

Op  maandag 19 juni organiseren Saskia in ’t Veld en Anouchka Beusekamp een ontbijt voor ondernemers met een natuur inspiratiewandeling. Als ondernemer/zzp’er is je werk persoonlijk. Persoonlijk ontwikkeling zorgt voor zakelijke ontwikkeling en vice versa. Met dit Ontwikkel Ontbijt bieden wij graag de mogelijkheid om voeding te geven aan zowel je lijf èn aan je ziel, als ook aan erbinding: met elkaar en met de natuur.

Na een heerlijk, biologisch ontbijtje van Saskia gaan we onder begeleiding van Anouchka samen inspiratie op doen in de natuur. Dit is de eerste wandeling in een serie van vier. Deze wandeling op 20 maart vindt plaats tijdens de lente equinox. Die dag focus je je aandacht op het zaad, de kiem van je nieuwe ideeën. Wat wil je zaaien voor het komende jaar?

We wandelen door de Koningslaagte, onderdeel van het Reitdiepgebied van Het GroningerLandschap. Je verbinden met jezelf en van daaruit met de natuur geeft letterlijk ruimte, rust en inspiratie. Als je eenmaal weet hoe, dan voelt het heel natuurlijk en vanzelfsprekend. De rust en ruimte doet o.a. de stress verminderen en maakt je hoofd vrij voor nieuwe ideeën en oplossingen.

Er ligt een enorme rust in de verbinding met de natuur en de natuurlijke cycli. Daarom organiseren we dit vier keer per jaar. Dit jaar op: 20 maart (lente equinox), 19 juni (zonnezomerwende), 18 september (herfstequinox) en 18 december (winterzonnewende).

Anouchka Beusekamp zorgt vanuit haar bedrijf Eigen Krachtpunt voor helen en herstellen op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau d.m.v. Bowen therapie, hatha yoga, meditatie, intuïtief tekenen & schilderen, helend medium-zijn en personal training. www.eigenkrachtpunt.nl

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers en biedt een continu programma aan waar je op terug kunt vallen, met zaken als: Ontwikkel Ontbijt, Lerend Lunchen, programma Ondernemen in het ritme van de seizoenen. www.saskiaintveld.nl

Aanmelden

Meld jij je voor alle 4 de data, dan betaal je €100,- incl. btw.
Mail dan even naar co*****@sa***********.nl dan maakt ze een factuur op maat.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
9:00 am - 11:00 am
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie