Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekbespreking: Durf te leiden

8 april|7:30 pm - 9:30 pm

€5
Saskia in 't Veld | Boekbespreking: Durf te leiden

De Boekenclub voor Ondernemers in Groningen wordt georganiseerd voor bewuste ondernemers in het Noorden van het land, die bij elkaar willen komen om een boek te bespreken voor hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. We bespreken interessante management/ondernemersboeken. Er is een gespreksleider aanwezig die ervoor zorgt dat er interessante vragen en/of opdrachten zijn om te bespreken. Je hoeft geen lid te worden. Je kunt per boek bekijken of je aansluit of niet.

Deze maand staat het boek: ‘Durf te leiden’ van Brené Brown op de agenda en het gesprek zal geleidt worden door Saskia in ‘t Veld.

Het boek Durf te leiden. De kracht van kwetsbaarheid voor moedige leiders van Dr. Brené Brown gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed, en hoe we dat in de praktijk kunnen brengen. Brené Brown heeft de afgelopen twintig jaar onderzoek gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven, en werkte de afgelopen zeven jaar nauw samen met leiders en cultuurveranderaars over de hele wereld. Ze ontdekte dat allerlei bedrijfstakken, van kleine start-ups tot Fortune 50-bedrijven, met dezelfde vraag worstelen: ‘Hoe ontwikkelen we moediger leiders en hoe verankeren we moed en durf in onze bedrijfscultuur?’ In dit nieuwe boek combineert Brené haar onderzoeksresultaten met persoonlijke verhalen en voorbeelden om deze vraag te beantwoorden.

Tijdens deze boekbespreking gaan we onderzoeken wat dit betekent voor ons als ondernemer.

Organisatie: Saskia in ’t Veld, co*****@sa***********.nl, 06-26198674
Locatie: Woldstee Works, Wolddijk 103a, Groningen
Tijd: 9.30-12.00 uur
Bijdrage: € 5,00 per persoon voor koffie/thee
Goed om te weten: het boek dien je zelf aan te schaffen/lenen.

Gegevens

Datum:
8 april
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie