Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boek Bespreking: Hooggeëerd publiek

24 maart|9:30 am - 12:00 pm

€10
Hooggeeerd publiek - boekenclub voor ondernemers Groningen

De boekenclub voor ondernemers in Groningen wordt georganiseerd voor en door bewuste ondernemers in het Noorden van het land, die bij elkaar willen komen om een boek te bespreken voor hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. We bespreken interessante management/ondernemersboeken. Er is een gespreksleider aanwezig die ervoor zorgt dat er interessante vragen en/of opdrachten zijn om te bespreken. Deze maand staat het boek: ‘Hooggeëerd publiek’ van Judith de Bruijn (2018) op de agenda en het gesprek zal geleidt worden door Judith de Bruijn zelf. 

Judith de Bruijn schreef een boek over presenteren dat je helpt om publieks georiënteerd te spreken, want je kunt nog zoveel weten, maar als je niet aansluit bij je publiek, komt je boodschap niet over. Dit boek leert je hoe je dat aanpakt. Je leert waarom het zo belangrijk is om een ambitieus en concreet doel te stellen voordat je de inhoud bepaalt. Je leert hoe je beter kunt inschatten wat je toehoorders nodig hebben om overtuigd te worden of in actie te komen en welke werkvormen je daarbij kunt inzetten. Je leert hoe je je eigen charisma kunt vergroten om makkelijker je doel te bereiken.

Via deze link lees je hoe een bekende recensent het boek ’subliem’ noemt. Judith leerde zelf goed presenteren in de 10 jaar dat ze televisiepresentatrice was, in de 20 jaar dat ze dagvoorzitter was en door haar werk als trainer en TED-talk coach door de jaren heen. Op 24 maart heb je de kans om met collega-ondernemers het boek te bespreken samen met Judith. Lees hier meer over Judith.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
9:30 am - 12:00 pm
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie