Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekbespreking: Leven & werken in het ritme van de seizoenen

13 maart|7:30 pm - 9:30 pm

€5
Saskia in 't Veld | Boekbespreking: Leven & werken in het ritme van de seizoenen

De Boekenclub voor Ondernemers in Groningen wordt georganiseerd voor bewuste ondernemers in het Noorden van het land, die bij elkaar willen komen om een boek te bespreken voor hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. We bespreken interessante management/ondernemersboeken. Er is een gespreksleider aanwezig die ervoor zorgt dat er interessante vragen en/of opdrachten zijn om te bespreken. Je hoeft geen lid te worden. Je kunt per boek bekijken of je aansluit of niet.

Deze maand staat het boek: ‘Leven & werken in het ritme van de seizoenen’ van Jaap Voigt op de agenda en het gesprek zal geleidt worden door Saskia in ‘t Veld. 

Als (destijds) professional organizer kwam Saskia in ‘t Veld in 2010 het boek Leven & werken in het ritme van de seizoenen tegen. En sindsdien werkt ze er mee als ondernemer. Het is een boek wat je steeds weer er bij pakt. Het gaat over het volgen van de levensstroom, die er altijd is. Jaap Voigt bestudeerde ruim tien jaar de invloed van de seizoenen op de mens en ondervond hoezeer wij niet losstaan van die cyclische beweging door het jaar heen, maar er onderdeel van zijn. Hij ontwierp op basis van de I Tjing en een oude Chinese kalender een model om te leven in het ritme van de seizoenen. Het model dat in dit boek wordt aangereikt, is een leidraad voor iedereen om in een natuurlijk ritme te leven. Het is een inspirerend boek, met wijze en vaak verrassende adviezen voor het dagelijks leven en werk.

Saskia zal vertellen hoe zij werkt met dit boek. En we kunnen de vragen en opdrachten uit het boek, die horen bij deze tijd van het jaar, behandelen.

Aanmelden of meer informatie: Saskia in ’t Veld, 06-26198674, email sa****@wo******.nl

Locatie: Woldstee Works, Wolddijk 103a, 9738 AD Groningen, www.woldstee.nl

Tijd: 19.30-21.30 uur

Bijdrage: € 5,00 per person voor koffie/thee

Het boek dien je zelf aan te schaffen/lenen.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie