Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

FocusWerkDag

5 juli|8:00 am - 6:00 pm

€60,50
Saskia in 't Veld | FocusWerkDag

Kom een dag werken in rust en ruimte bij Woldstee Works samen met andere ondernemers. Voor een dag ongestoord en gefocust werken aan jouw project.

Iedereen heeft wel van die projecten liggen waar je steeds maar niet aan toe komt. Je wilt je website updaten, je bent een boek aan het schrijven of wilt dat gaan doen, je wil je digitale bestanden opruimen en ordenen, nieuwe ideeën uitwerken of gewoon simpelweg het schrijven van nieuwe content voor welk medium dan maar ook. Je neemt je steeds voor om daar nu eindelijk eens tijd en ruimte voor te maken, maar wat de reden ook is, zoals de waan van de dag, druk, druk, druk of een of andere interne of externe belemmering, het komt er maar niet van. Dit is je kans: kom naar de FocusWerkDag op 5 juli.

Tijdens een FocusWerkDag kom je naar mijn locatie Woldstee Works te Groningen. Je krijgt de hele dag een eigen afsluitbare werkkamer tot je beschikking, zodat je daar ongestoord kunt werken. Woldstee Works ligt in de rust en ruimte van het weidse Gronings landschap aan de rand van de stad Groningen. Dit maakt de locatie uitermate geschikt om in alle rust te kunnen werken, om met de benen op tafel te kunnen mijmeren of staren in de weidsheid van de natuur en het maken van een ommetje om het hoofd leeg te maken of juist creativiteit te stimuleren. Er is gratis WIFI. In de keuken kun je vrij koffie/thee/water pakken en kun je pauzeren als je even weg wilt zijn van je eigen werkplek. Je bepaalt zelf je werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur.

Er zijn drie werkplekken beschikbaar. De andere ruimtes worden door andere ondernemers gebruikt voor een FocusWerkDag. Daarnaast ben ik zelf ook die dag daar aan het werk. Dat maakt dat we gezamenlijk kunnen pauzeren en lunchen, zodat je indien gewenst kunt sparren of ideeën kunt bespreken met elkaar. Op deze manier doe je het niet in je eentje maar samen met andere ondernemers die aan hun eigen project werken. Dit werkt stimulerend en zo kunnen kennis en ervaring worden gedeeld.

Een FocusWerkDag biedt jou:

 • Werk wat maar blijft liggen gedaan krijgen
 • Een stok achter de deur
 • Sparren met andere ondernemers
 • Zonder afleiding kunnen werken

Met een FocusWerkDag bied ik je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met jouw project. Indien gewenst kan ik je daarbij begeleiden. Door mijn begeleiding heb je een stok achter de deur, een ervaren sparringpartner, een tijdbewaker, een organisatietalent en een mentor naast je staan. Informeer naar de mogelijkheden.

In het kort

FocusWerkDag voor Ondernemers:

 • Een dag gefocust werken bij Woldstee Works tussen 8.00 en 18.00 uur
 • Een eigen afsluitbare werkruimte
 • Inclusief onbeperkt koffie/thee/water
 • Met andere ondernemers pauzeren en lunchen (indien gewenst, want zo niet ook goed)
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van de gezamenlijke keuken
 • Exclusief lunch (eventueel voor meerprijs mogelijk)

Prijs: € 50 excl. BTW

Aanmelden

 

Volgende geplande FocusWerkDagen zijn:

Dinsdag 16 juli

Maandag 29 juli

Donderdag 15 augustus

Dinsdag 20 augustus

Maandag 26 augustus

Gegevens

Datum:
5 juli
Tijd:
8:00 am - 6:00 pm
Kosten:
€60,50
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie