Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Labyrint lopen voor ondernemers: ‘Ontdek jouw pad naar de grootste sleutel’

4 mei|2:00 pm - 5:00 pm

€42,35
Labyrint Woldstee Groningen

Op zaterdagmiddag 4 mei kun je onder begeleiding van Judith Buma en Saskia in ’t Veld labyrint lopen in de tuin van Woldstee Works te Groningen.

Een labyrint is geen doolhof, maar een ervaring, een belevenis. Er wordt gezegd: ‘In een doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg.’ Het staat symbool voor de weg die wij afleggen in het leven of die je bewandelt als ondernemer in je bedrijf. Tijdens deze middag gaan wij specifiek in op het ondernemerschap. In het midden van het labyrint vind je jouw grootste sleutel. Dat is de plek waar jij wilt zijn in het ondernemerschap. Wat dat maar voor jou mag zijn, bijvoorbeeld: omzet, klanten en plezier. Jij stapt het labyrint in en ervaart wat je tegenkomt. Welke spreekwoordelijke beren kom je tegen? Waar mag jij nog in groeien om daar te komen waar je wilt zijn? Welke helpers kom je tegen? Elke ervaring is uniek. Voordat je daadwerkelijk je reis door het labyrint gaat maken, doen we eerst een schrijfopdracht waarmee je focust op jouw ondernemersvraagstuk.

Vanaf 14.00 uur ben je welkom. Er is koffie/thee en allerlei informatie over het labyrint en labyrintwerk. Om 14.10 uur starten we met het programma dat duurt tot 17.00 uur. Daarna bestaat de mogelijkheid om na te borrelen.

Wij sluiten met deze activiteit aan bij Wereld Labyrint Dag op zaterdag 4 mei 2024. Het is de dag waarop het labyrint wereldwijd in de schijnwerpers staat en mensen uitgenodigd worden het labyrint te ontdekken. Voor ons de aanleiding om deze activiteit op deze dag te organiseren.

Programma

14.10 uur Saskia stelt zich zelf voor en vertelt over het labyrint en labyrintwerk

14.30 uur Judith stelt zich zelf voor en begeleidt je in een schrijfoefening ‘Ontdek jouw pad naar de grootste sleutel’

Vervolgens loopt ieder individueel het labyrint
15.00 labyrint lopen

16.00 uur nabespreking, afsluiting en borrel

 

Judith Buma is ondernemerscoach voor GOUDZOEKERS. Zij helpt ondernemers het goud uit hun bedrijf te halen en daarin te positioneren. Daarnaast organiseert ze online masterclasses, zoals: ‘Help, waar is mijn klant’. www.judithbuma.nl

 

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers en begeleidt zzp’ers bij hun zakelijke ontwikkeling. Daarnaast organiseert zij ondernemersbijeenkomsten, zoals: OntwikkelOntbijt, Lerend Lunchen en Boekenclub voor Ondernemen in Groningen. www.saskiaintveld.nl

 

In het kort:

Labyrint lopen voor ondernemers: ‘Ontdek jouw pad naar de grootste sleutel’

Datum: zaterdag 4 mei 2024

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Locatie: Woldstee Works, Wolddijk 103a, 9738 AD Groningen, www.woldstee.nl

Prijs: € 35,- excl. BTW

Aanmelden

Gegevens

Datum:
4 mei
Tijd:
2:00 pm - 5:00 pm
Kosten:
€42,35
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie