Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontwikkel Ontbijt: Talentenproeverij

11 mei 2023|9:00 am - 11:00 pm

€35
Ontwikkel Ontbijt

Als ondernemer/zzp’er is je werk persoonlijk. Persoonlijk ontwikkeling zorgt voor zakelijke ontwikkeling en vice versa. Daarom organiseert Saskia in ’t Veld, mentor voor bewuste ondernemers, regelmatig een OntwikkelOntbijt voor Ondernemers. Daarmee biedt zij ondernemers de mogelijkheid om voeding te geven aan zowel het lijf als aan de ziel.

 

De maand mei is de maand waarin zaken tot uitdrukking komen. Groei en bloei. Als mens drukken wij ons uit met onze talenten. Het OntwikkelOntbijt op donderdagochtend 11 mei staat daarom in het teken van je talenten. Na een heerlijk, biologisch ontbijtje van Saskia verzorgt Ina de Weerdt een Talentenproeverij. Ze laat ons kennismaken met het Talentenspel. Met behulp van deze begeleidingsmethode krijg je toegang tot je binnenwereld. Je leert je talenten kennen, ontdekt je eigen wijsheid en (h)erkent je diepste verlangens. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Weet jij wat je droom is en durf je die te gaan leven? Het Talentenspel geeft antwoorden op deze vragen.

 

Het geheel van je talenten zegt veel over jouw richting. Tijdens deze talentenproeverij staan we stil bij wat een talent is en hoe je jouw talenten kunt opsporen. Ook kijken we hoe het er nu voor staat in je leven, je binnenwereld. Naast de uitleg over de stappen en de werking van het spel is er een korte kennismaking met het spel. Je ontdekt een aantal van jouw unieke talenten.

 

Ina de Weerdt begeleidt vanuit haar bedrijf, De Held coaching, anderen in het vinden van de eigen unieke plek. Dit kan gaan over (de relatie met) jezelf, je verhouding tot anderen, maar betreft ook heel vaak de loopbaan. Hoewel mensen diverse hulpvragen of problemen aandragen, gaat het vaak om het niveau van identiteit, zingeving, de belangrijke levensvragen. Een volgende stap is regelmatig aandacht geven aan alles wat het daadwerkelijk vormgeven van je missie in weg staat. Een weg naar meer eigenheid en vrijheid, schoon schip maken met wat niet meer behulpzaam is of wat een belemmering vormt. Verder biedt zij begeleiding bij het leren omgaan met grote veranderingen, tegenslagen en ingrijpende gebeurtenissen, verlies en diverse thema’s rond (de voorbereiding op) het levenseinde. Regelmatig verzorgt zij ook presentaties, workshops, webinars en lezingen en schrijft zij over bovenstaande onderwerpen. https://www.talentenspel.nl/ina-de-weerdt

Aanmelden

Gegevens

Datum:
11 mei 2023
Tijd:
9:00 am - 11:00 pm
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie