Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OntwikkelOntbijt: Personal Branding

6 juli|9:00 am - 11:00 am

€35
Saskia in 't Veld | OntwikkelOntbijt: Personal Branding

Op donderdagochtend 6 juli organiseer ik samen met Freka Vink een ontbijt voor ondernemers met het Interessante Vragen Spel met als thema Personal Branding. Als ondernemer/zzp’er is je werk persoonlijk. Persoonlijke ontwikkeling zorgt voor zakelijke ontwikkeling en vice versa. Met dit OntwikkelOntbijt bieden wij graag de mogelijkheid om voeding te geven aan zowel je lijf èn aan je ziel, als ook aan verbinding met elkaar.

 

Na een heerlijk, biologisch ontbijtje gaan we onder begeleiding van Freka het Interessante Vragen Spel spelen. Freka heeft het Interessante Vragen Spel® ontwikkeld in 2013/2014. Het begon op het gebied van ondernemerschap en al snel ontdekte ze dat het spel ook goed gespeeld kon worden op basis van andere onderwerpen. Wij spelen het spel op 6 juli met het thema Personal Branding. Kijk voor alle andere mogelijkheden op: www.interessantevragenspel.nl.

 

Freka Vink is (ondernemers)coach en trainer binnen haar eigen bedrijf Training Coaching Groningen. Ze coacht en traint op het gebied van Strategie, Verkoop, Marketing, Promotie, Planning, Tijdsindeling en het Psychologische stuk van het ondernemerschap. Daarnaast is ze Bedrijfscoach van (internationale) studentbedrijven bij de Hanzehogeschool Groningen.

 

Locatie: Woldstee, Wolddijk 103a, 9738 AD Groningen, www.woldstee.nl

Tijd: 9.00-11.00 uur

Prijs incl. BTW: € 35 per persoon

Aanmelden

Gegevens

Datum:
6 juli
Tijd:
9:00 am - 11:00 am
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie