Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vertragen met Slow Art

5 april|10:00 am - 12:00 pm

€20
Saskia in 't Veld | Vertragen met Slow Art

Hoe vind je meer rust in een wereld die maar doordraait?

Maar we hebben het druk, druk, druk. We hebben het idee dat we tijd te kort komen, laat staan dat we de tijd voor onszelf nemen. We hebben altijd het idee dat we iets moeten doen. Er is altijd wel wat anders dat onze aandacht vraagt. Door de waan van alledag kom je er vaak niet aan toe. Hoe vind je meer rust in een wereld die maar doordraait?

 

Ik daag je uit. Om te vertragen.

De tijd nemen voor iets doet er toe. Bewust vertragen. Je hoofd, je lichaam, jij hebt dat af en toe nodig. Maar omdat we daar de tijd niet (genoeg) voor nemen, organiseren Magrieta van der Werff en ik een mogelijkheid voor jou: kom op vrijdag 12 april naar onze Slow Art Day.

 

Op vrijdag 12 april zijn er kunstwerken van Magrieta van der Werff te bekijken bij Woldstee Works te Groningen. En we gaan daar bewust slow naar kijken. Na een introductie van Magrieta kies je het kunstwerk dat je het meest aanspreekt en ga je kijken. Je zal merken dat je anders gaat kijken. Laat je gewoon verrassen door deze Slow Art ervaring!

 

Magrieta van der Werff is zelfstandig Hypnocoach (https://magrietavanderwerff.nl). Ervaar je een probleem in je leven en kies je voor een echte verandering? Dan helpt zij jou om dit probleem te transformeren! Zij faciliteert het proces waarin je je bewust wordt wat het werkelijke probleem is en vervolgens laat ze jou in hypnose contact maken met je onbewuste waar jouw oplossing te vinden is. Daarnaast is zij ook kunstenaar (https://vanderwerff.exto.nl).

 

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers en begeleidt zzp’ers bij hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseert zij ondernemersbijeenkomsten, zoals: OntwikkelOntbijt, Lerend Lunchen en Boekenclub voor Ondernemen in Groningen. www.saskiaintveld.nl

 

Aanmelden of meer informatie: Saskia in ’t Veld, 06-26198674, email co*****@sa***********.nl

Locatie: Woldstee Works, Wolddijk 103a, 9738 AD Groningen, www.woldstee.nl

Tijd: 10.00-12.00 uur

Prijs incl. BTW: € 20 per persoon

 

We sluiten hiermee aan bij de wereldwijde Slow Art Day. Kijk voor meer informatie daarover op:

https://www.flowmagazine.nl/slow-life/hobbys/slow-art.html

https://www.slowartday.com/

 

Aanmelden

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
10:00 am - 12:00 pm
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie