Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekbespreking: Het nieuwe mentaal

5 juni|7:30 pm - 9:30 pm

Gratis
Saskia in 't Veld | Boekbespreking: Het nieuwe mentaal

De Boekenclub voor Ondernemers in Groningen wordt georganiseerd voor bewuste ondernemers in het Noorden van het land, die bij elkaar willen komen om een boek te bespreken voor hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. We bespreken interessante management/ondernemersboeken. Er is een gespreksleider aanwezig die ervoor zorgt dat er interessante vragen en/of opdrachten zijn om te bespreken. Je hoeft geen lid te worden. Je kunt per boek bekijken of je aanschuift of niet.

Deze maand staat het boek: ‘Het Nieuwe Mentaal’ van Elke Geraerts op de agenda en het gesprek zal geleid worden door Saskia in ‘t Veld.

In Het Nieuwe Mentaal laat neuropsychologe Elke Geraerts aan de hand van recent wetenschappelijk onderzoek zien hoe wij allemaal bewuster kunnen kiezen voor meer mentale groei. Ze ontmaskert de mythe van time management, legt uit waarom onze eeuwige zoektocht naar een betere work-life balans tevergeefs is, verklaart hoe empathie kan leiden tot succes, en beschrijft hoe leiderschap er in de 21ste eeuw zal uitzien. Het resultaat is een krachtig pleidooi om met meer lef aan het roer te staan van ons eigen leven en voor ons brein die keuzes te maken die ons op lange termijn gelukkiger en succesvoller zullen maken. Elke geeft je bovendien 26 uitdagingen om een half jaar lang jouw eigen lef te vergroten. Een absolute must-read voor iedereen die mentaal sterker wil staan!

Aanmelden en meer informatie: Saskia in ’t Veld, co*****@sa***********.nl, 06-26198674
Locatie: online
Tijd: 19.30-21.30 uur
Bijdrage: € 5,00 per persoon voor koffie/thee
Goed om te weten: het boek dien je zelf aan te schaffen/lenen.

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl