Loading Events

« All Events

Ondernemers Ontbijt – Herfstequinox

23 september|9:00 am - 11:00 pm

€35
Saskia in 't Veld | Ondernemers Ontbijt - Herfstequinox

Op maandag 23 september organiseren Saskia in ’t Veld en Anouchka Beusekamp een ontbijt voor ondernemers met een natuur inspiratiewandeling. Als ondernemer/zzp’er is je werk persoonlijk. Persoonlijk ontwikkeling zorgt voor zakelijke ontwikkeling en vice versa. Met dit Ontwikkel Ontbijt bieden wij graag de mogelijkheid om voeding te geven aan zowel je lijf èn aan je ziel, als ook aan verbinding: met elkaar en met de natuur.

Na een heerlijk, biologisch ontbijtje van Saskia gaan we onder begeleiding van Anouchka samen inspiratie op doen in de natuur. Dit is derde wandeling in een serie van vier. Deze wandeling op 23 september vindt plaats tijdens de herfst equinox. Die dag focus je je aandacht wat je hebt geoogst. We gaan terugkijken. Wat je mag loslaten?

We wandelen door de Koningslaagte, onderdeel van het Reitdiepgebied van Het GroningerLandschap. Je verbinden met jezelf en van daaruit met de natuur geeft letterlijk ruimte, rust en inspiratie. Als je eenmaal weet hoe, dan voelt het heel natuurlijk en vanzelfsprekend. De rust en ruimte doet o.a. de stress verminderen en maakt je hoofd vrij voor nieuwe ideeën en oplossingen.

Er ligt een enorme rust in de verbinding met de natuur en de natuurlijke cycli. Daarom organiseren we dit ieder seizoen, vier keer per jaar. Na de lente equinox, de zomerzonnewende en deze herfstequinox volgt nog op 18 december  de winterzonnewende.

Anouchka Beusekamp zorgt vanuit haar bedrijf Eigen Krachtpunt voor helen en herstellen op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau d.m.v. Bowen therapie, hatha yoga, meditatie, intuïtief tekenen & schilderen, helend medium-zijn en personal training. www.eigenkrachtpunt.nl

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers en biedt een continu programma aan waar je op terug kunt vallen, met zaken als: Ontwikkel Ontbijt, Lerend Lunchen, programma Ondernemen in het ritme van de seizoenen. www.saskiaintveld.nl

Aanmelden

Details

Date:
23 september
Time:
9:00 am - 11:00 pm
Cost:
€35
Event Category:

Organizer

Saskia in ’t Veld
Phone
06-26198674
Email
contact@saskiaintveld.nl

Venue

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Map
Phone
06-26198674
View Venue Website