Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemers Ontbijt – Lente equinox

14 maart|9:00 am - 11:00 am

€35
Saskia in 't Veld | Ondernemers Ontbijt - Lente equinox

Op maandagochtend 18 maart organiseren Saskia in ’t Veld en Anouchka Beusekamp een ontbijt voor ondernemers met een natuur inspiratiewandeling. Als ondernemer/zzp’er is je werk persoonlijk. Persoonlijk ontwikkeling zorgt voor zakelijke ontwikkeling en vice versa. Met dit Ontwikkel Ontbijt bieden wij graag de mogelijkheid om voeding te geven aan zowel je lijf èn aan je ziel, als ook aan verbinding: met elkaar en met de natuur.

Na een heerlijk, biologisch ontbijtje van Saskia gaan we onder begeleiding van Anouchka samen inspiratie op doen in de natuur. Dit is de eerste wandeling in een serie van vier. Deze wandeling op 18 maart vindt plaats tijdens de lente equinox. Die dag focus je je aandacht op het zaad, de kiem van je nieuwe ideeën. Wat wil je zaaien voor het komende jaar?

We wandelen door de Koningslaagte, onderdeel van het Reitdiepgebied van Het GroningerLandschap. Je verbinden met jezelf en van daaruit met de natuur geeft letterlijk ruimte, rust en inspiratie. Als je eenmaal weet hoe, dan voelt het heel natuurlijk en vanzelfsprekend. De rust en ruimte doet o.a. de stress verminderen en maakt je hoofd vrij voor nieuwe ideeën en oplossingen.

Er ligt een enorme rust in de verbinding met de natuur en de natuurlijke cycli. Daarom organiseren we dit ieder seioen, vier keer per jaar. Dit jaar op: 18 maart (lente equinox), 19 juni (zomerzonnewende), 23 september (herfstequinox) en 18 december (winterzonnewende).

Anouchka Beusekamp begeleidt vanuit haar bedrijf Eigen Krachtpunt het belichamen van je ware essentie en het verlangen naar de weg van je ziel. Met een volledig ontwikkelde en geïntegreerde hooggevoeligheid, multidimensionaal bewustzijn en meervoudig heldere gaven begeleidt zij je op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel én energetisch niveau d.m.v.: Fascie therapie (Bowentechniek) yoga, meditatie, healing, reading, kosmische boodschappen. Intuïtief tekenen, bosbaden, natuur / eenheid-beleving en kruiden. www.eigenkrachtpunt.nl

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers en organiseert ondernemersbijeenkomsten zoals: Ontwikkel Ontbijt en de Boekenclub voor Ondernemer. www.saskiaintveld.nl.Daarnaast verhuurt zij twee coachingsruimtes/werkplekken en een workshop/vergaderruimte.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
9:00 am - 11:00 am
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie