Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Action board 2024 maken

23 januari|7:30 pm - 10:00 pm

€25
Saskia in 't Veld | Workshop Action board 2024 maken

Wat zijn je doelen en wensen voor 2024? Door het visueel maken van je wensen en doelen in een action board, ben je gedurende het jaar alerter op mogelijkheden die zich aandienen. Dit vergroot weer de kans dat ze uitkomen. Doe mee met de workshop Action board maken op dinsdag 23 januari.

 

“Wanneer je focust op de barrières verdwijnt je doel; wanneer je blijft focussen op je doel verdwijnen de barrières.” ~Napoleon Hill

 

Ieder jaar maak ik een action board om mijn wensen en doelen voor het komende jaar visueel te maken. Deze hang ik dan op in mijn kantoor en ik plaats hem als achtergrondbeeld op mijn laptop, zodat ik hem ieder dag zie. Dit helpt mij, bewust en onbewust, om mijn wensen en doelen uit te laten komen. Ik doe dit graag samen met andere ondernemers. Daarom organiseer ik op dinsdagavond 23 januari de workshop Action board maken. Doe je mee?

 

Volgens neurowetenschapper Tara Swart is een action board is een krachtig hulpmiddel, omdat beelden onmiddellijk doordringen tot de visuele centra in je brein, buiten het bewuste denken om, wat betekent dat het filtersysteem van het brein ze niet kan verwerpen. Door gebruik te maken van alleen maar beelden, geen woorden of cijfers, omzeil je het logische deel van je hersenen en ga je meteen naar het visuele en meer onbewuste functionerende deel van het brein. In haar boek De Bron vertelt ze dat ze zelf ieder jaar een action board maakt om haar brein erop in te stellen om eventuele kansen te grijpen die haar dichter bij de dingen brengen waarvan ze geïdentificeerd heeft die ze in haar leven wil. Wil je hier meer over lezen, kijk dan op: https://www.happinez.nl/groei/action-board/

 

De ideale periode om zo’n action board te maken is tussen half januari, als we weer ontwaken uit de ‘winterslaap’, en eind februari. Begin februari is de start van de energetische lente. De workshop Action board maken is gepland op dinsdag 23 januari om 19.30 uur.

 

Tijdens deze workshop ga je jouw action board voor 2024 maken. We zullen eerst stil staan bij jouw wensen en doelen. Je gevisualiseerde toekomst zal je nu inspireren tot actie. Alle benodigdheden om een action board te maken zijn aanwezig. Doe mee en meld je aan.

 

In het kort:

Workshop Action board maken

Datum: dinsdag 23 januari

Tijd: 19.30-22.00 uur

Locatie: Woldstee Works, Wolddijk 103a, 9738 AD Groningen, www.woldstee.nl

Prijs incl. BTW: € 25 per persoon

Aanmelden: via onderstaande knop of per email naar co*****@sa***********.nl.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
23 januari
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie