Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ondernemers ontbijt – Symbolenreis

23 april|9:00 am - 11:00 pm

€35
Saskia in 't Veld | Ondernemers ontbijt - Symbolenreis

Op vrijdagochtend 24 mei organiseren Saskia in ’t Veld en Magrieta van der Werff een ontbijt voor ondernemers met een Symbolenreis. Als ondernemer/zzp’er is je werk persoonlijk. Persoonlijke ontwikkeling zorgt voor zakelijke ontwikkeling en vice versa. Met dit OntwikkelOntbijt bieden wij graag de mogelijkheid om voeding te geven aan zowel je lijf èn aan je ziel, als ook aan verbinding met elkaar.

Onder begeleiding van Magrieta van der Werff gaan we een Symbolenreis maken. In een ontspannen sfeer gaan we samen virtueel op reis. Tijdens deze reis zal jouw onbewuste je een symbool laten zien dat je een inzicht of oplossing geeft voor het probleem waar jij als ondernemer op dat moment mee worstelt. Daarna gaan we napraten en genieten van een heerlijk, biologisch ontbijtje van Saskia.

Magrieta van der Werff is zelfstandig Hypnocoach (www.magischewending.nl). Ervaar je een probleem in je leven en kies je voor een echte verandering? Dan helpt zij jou om dit probleem te transformeren! Zij faciliteert het proces waarin je je bewust wordt wat het werkelijke probleem is en vervolgens laat ze jou in hypnose contact maken met je onbewuste waar jouw oplossing te vinden is. Daarnaast vervult zij de rol van commissaris/toezichthouder bij Fryslân Miljeu, Omrin Estafette en Nieuw Woelwijck en is zij kunstenaar (www.vanderwerff.exto.nl).

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers en begeleidt zzp’ers bij hun zakelijke ontwikkeling vanuit rust, natuurlijk ritme en verbinding. Daarnaast organiseert zij ondernemersbijeenkomsten, zoals: OntwikkelOntbijt, Lerend Lunchen en Boekenclub voor Ondernemen in Groningen. www.saskiaintveld.nl

Aanmelden of meer informatie: Saskia in ’t Veld, 06-26198674, email co*****@sa***********.nl

Details

Date:
23 april
Time:
9:00 am - 11:00 pm
Cost:
€35
Event Category:

Organizer

Saskia in ’t Veld
Phone
06-26198674
Email
contact@saskiaintveld.nl

Venue

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Map
Phone
06-26198674
View Venue Website