Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ondernemers ontbijt – Symbolenreis

12 oktober|9:00 am - 11:00 pm

€35
Saskia in 't Veld | Ondernemers ontbijt - Symbolenreis

Op donderdagochtend 12 oktober organiseren Saskia in ’t Veld en Magriet van der Werff een ontbijt voor ondernemers met een Symbolenreis. Als ondernemer/zzp’er is je werk persoonlijk. Persoonlijke ontwikkeling zorgt voor zakelijke ontwikkeling en vice versa. Met dit OntwikkelOntbijt bieden wij graag de mogelijkheid om voeding te geven aan zowel je lijf èn aan je ziel, als ook aan verbinding met elkaar.

 

Na een heerlijk, biologisch ontbijtje van Saskia gaan we onder begeleiding van Magriet van der Werff een Symbolenreis maken. In een ontspannen sfeer gaan we samen virtueel op reis. Tijdens deze reis zal jouw onbewuste je een symbool laten zien dat je een inzicht of oplossing geeft voor het probleem waar jij als ondernemer op dat moment mee worstelt.

Magriet van der Werff is zelfstandig Hypnocoach (https://magrietvanderwerff.nl). Ervaar je een probleem in je leven en kies je voor een echte verandering? Dan helpt zij jou om dit probleem te transformeren! Zij faciliteert het proces waarin je je bewust wordt wat het werkelijke probleem is en vervolgens laat ze jou in hypnose contact maken met je onbewuste waar jouw oplossing te vinden is. Daarnaast vervult zij de rol van commissaris/toezichthouder bij Fryslân Miljeu, Omrin Estafette en Nieuw Woelwijck en is zij kunstenaar (https://vanderwerff.exto.nl).

 

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers en begeleidt zzp’ers bij hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseert zij ondernemersbijeenkomsten, zoals: OntwikkelOntbijt, Lerend Lunchen en Boekenclub voor Ondernemen in Groningen. www.saskiaintveld.nl

Aanmelden of meer informatie: Saskia in ’t Veld, 06-26198674, email co*****@sa***********.nl

Gegevens

Datum:
12 oktober
Tijd:
9:00 am - 11:00 pm
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie