Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemers Ontbijt – Winterzonnewende

17 mei|9:00 am - 11:00 am

€35
Saskia in 't Veld | Ondernemers Ontbijt - Winterzonnewende

Op woensdagochtend 18 december organiseren Saskia in ’t Veld en Anouchka Beusekamp een ontbijt voor ondernemers met een natuur inspiratiewandeling. Als ondernemer/zzp’er is je werk persoonlijk. Persoonlijk ontwikkeling zorgt voor zakelijke ontwikkeling en vice versa. Met dit Ontwikkel Ontbijt bieden wij graag de mogelijkheid om voeding te geven aan zowel je lijf èn aan je ziel, als ook aan verbinding: met elkaar en met de natuur.

Na een heerlijk, biologisch ontbijtje van Saskia gaan we onder begeleiding van Anouchka samen inspiratie op doen in de natuur. Deze wandeling op 18 december vindt plaats tijdens de winterzonnewende.

We wandelen door de Koningslaagte, onderdeel van het Reitdiepgebied van Het Groninger Landschap. Je verbinden met jezelf en van daaruit met de natuur geeft letterlijk ruimte, rust en inspiratie. Als je eenmaal weet hoe, dan voelt het heel natuurlijk en vanzelfsprekend. De rust en ruimte doet o.a. de stress verminderen en maakt je hoofd vrij voor nieuwe ideeën en oplossingen.

Er ligt een enorme rust in de verbinding met de natuur en de natuurlijke cycli. Daarom organiseren we dit ieder seizoen, vier keer per jaar. Tijdens de lente equinox, de zomerzonnewende, de herfstequinox en de winterzonnewende.

Anouchka Beusekamp zorgt vanuit haar bedrijf Eigen Krachtpunt voor helen en herstellen op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau d.m.v. Bowen therapie, hatha yoga, meditatie, intuïtief tekenen & schilderen, helend medium-zijn en personal training. www.eigenkrachtpunt.nl

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers, verhuurt werk- en vergaderruimtes en organiseert ondernemersactiviteiten als: Ontwikkel Ontbijt, Lerend Lunchen, Boekenclub voor Ondernemers. www.saskiaintveld.nl

Aanmelden

 

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
9:00 am - 11:00 am
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie