Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lerend Lunchen: Kleurenkompas

8 juni 2023|12:00 pm - 2:30 pm

€35
Saskia in 't Veld | Lerend Lunchen: Kleurenkompas

Als ondernemer/zzp’er is je werk persoonlijk. Persoonlijk ontwikkeling zorgt voor zakelijke ontwikkeling en vice versa. Daarom organiseert Saskia in ’t Veld, mentor voor bewuste ondernemers, regelmatig Lerend Lunchen voor Ondernemers. Samen met gelijkgestemde ondernemers genieten van een heerlijke, biologische lunch en meteen iets wijzer worden als ondernemer.

 

Kleuren zijn overal om ons heen. Vrijwel iedereen kent wel de diepe ervaring van een prachtig interieur of een schitterend kunstwerk. Maar kleur kan je ook veel leren over jezelf. Je kleurt met je persoonlijkheid ook jouw omgeving. Iedereen heeft een uniek kleurenpaspoort. Kleur biedt vele ingangen voor persoonlijke ontwikkeling, (zakelijke) groei en zelfsturing.

 

Na een heerlijke, biologische lunch van Saskia verzorgt Ina de Weerdt een introductieworkshop over het Kleurkompas. Je maakt kennis met de kleuren van het innerlijk. Je krijgt inzicht in de taal van kleur. We besteden aandacht aan de betekenis van kleuren, de elementen, de beleving van kleur en de verbinding tussen binnen- en buitenwereld. Wat staan o.a. stil bij persoonlijkheid, zelfbeeld en de betekenis van het ontbreken van bepaalde kleuren. Tot slot maak je kennis met de hoofdlijnen van de methodiek en concrete toepassingsmogelijkheden.

 

Ina de Weerdt begeleidt vanuit haar bedrijf, De Held coaching, anderen in het vinden van de eigen unieke plek. Dit kan gaan over (de relatie met) jezelf, je verhouding tot anderen, maar betreft ook heel vaak de loopbaan. Hoewel mensen diverse hulpvragen of problemen aandragen, gaat het vaak om het niveau van identiteit, zingeving, de belangrijke levensvragen. Een volgende stap is regelmatig aandacht geven aan alles wat het daadwerkelijk vormgeven van je missie in weg staat. Een weg naar meer eigenheid en vrijheid, schoon schip maken met wat niet meer behulpzaam is of wat een belemmering vormt. Verder biedt zij begeleiding bij het leren omgaan met grote veranderingen, tegenslagen en ingrijpende gebeurtenissen, verlies en diverse thema’s rond (de voorbereiding op) het levenseinde. Regelmatig verzorgt zij ook presentaties, workshops, webinars en lezingen en schrijft zij over bovenstaande onderwerpen. https://www.talentenspel.nl/ina-de-weerdt

 

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers en biedt een continu programma aan, gebaseerd op het natuurlijk ritme, waar je op terug kunt vallen, met zaken als: OntwikkelOntbijt, Lerend Lunchen en jaarprogramma Ondernemen in het ritme van de seizoenen. www.saskiaintveld.nl

Aanmelden

Gegevens

Datum:
8 juni 2023
Tijd:
12:00 pm - 2:30 pm
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Organisator

Saskia in ’t Veld
Telefoon
06-26198674
E-mail
contact@saskiaintveld.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD
+ Google Maps
Telefoon
06-26198674
Bekijk de site van Locatie